top of page
Uw Ballon met helium bij ons vullen Heli

Ballonnen

bezorgen in 

Almere

09:00 uur - 20:30 uur

Wij zijn een soort thuisbezorgd maar dan voor ballonnen.

Makkelijk online bestellen, (of telefonisch of via whatsapp) om daarna de ballonnen te laten bezorgen in Almere. 7 dagen per week!

 

Voor thuis wanneer je een feestje hebt, op locatie of wanneer je iemand wil verrassen.

Het kan allemaal. 

Persoonlijk aan de deur bezorgd

Omdat wij lokaal werken, leveren wij de ballonnen persoonlijk bij de mensen af. Hierdoor kunnen wij op maat service bieden. Dat betekent dat we ook na 18:00 uur nog bezorgen als dat nodig is.

Wij bezorgen alleen in Almere.

Soms maken wij een uitzondering voor bepaalde gelegenheden. U kunt ons altijd even bellen om te vragen naar de mogelijkheden,

Bezorgen in Almere
Afhalen

Ballonnen 

afhalen

in Almere

09:00 uur - 20:30 uur.

Hoe makkelijk is het om ballonnen, 7 dagen per week,  te kunnen afhalen en gelijk in je auto mee te kunnen nemen? Je hoeft niet de hele stad door en de ballonnen staan klaar als je ze komt halen bij ons afhaalpunt. Geen parkeerkosten. Pick -up and go!

Bij ons afhaalpunt hebben we een klein ballonatelier waar we alle balloncreaties voor u op maat maken. Als u de ballonnen komt halen betaalt u bij het ophalen met een Zakelijk Tikkie of een ING betaalverzoek. Waarom wij geen online betalingen doen? Regelmatig veranderen bestellingen. Op deze manier handelen we het betalen in 1 x af en hoeft er niets teruggestort of alsnog bij betaald te worden.

Flexibel, makkelijk, veilig en snel. 

ophalen en bezorgen. Ballonnen Almere. Voor al uw helium ballonnen en ballon decoraties. Ook het weekend open!
ING_logo.jpgophalen en bezorgen. Ballonnen Almere. Voor al uw helium ballonnen en ballon decoraties. Ook het weekend open!
bottom of page