Veelgestelde vragen

Kan ik mijn Helium Ballonnen ook op Zondag laten bezorgen?


U kunt al uw ballonbestellingen en heliumballonnen 7 dagen per week laten bezorgen door heel Almere. De bezorgtijd kunt aangeven in het tekstvak bij het product wat u koopt of aangeven bij het afrekenen bij ' opmerkingen' Dat wij ook op zondag leveren is een extra dienst die wij in het leven hebben geroepen omdat er in het weekend veel verjaardagen worden gevierd. Voor ons geen probleem! U kunt uw ballonnen ook ophalen bij ons ophaalpunt in Almere. Ook 7 dagen per week van 09.00 uur tot 22:00 uur . Vragen? Klik op onze whatsapp button, bel of vul het contactformulier in. Tot snel!
Kan ik mijn bestellinn ook op zondag ophalen?


Jazeker! U kunt uw heliumballonnen en ballon bestellingen ook op zondag op halen. U kunt uw tijd aangeven in tekstvak bij de producten die u koopt. Wij zijn open van 09.00 uur tot 22:00 uur 'S avonds. Gezellig als u langs komt!
Kan ik bij jullie mijn zelf mee gebrachte ballonnen laten vullen met Helium?


Ja! Dat doen wij zeker! Wij hebben een prachtig assortiment aan ballonnen, toch hebben onze klanten soms hele specifieke wensen wat betreft ballonnen en kopen die ergens anders. Wij vinden het alleen maar fijn als wij u blij kunnen maken en het is voor ons een kleine moeite. De kosten van het vullen van de ballonnen hangen af van het formaat. Voor een ' gewone' latex ballen betaalt u 1,40 per stuk. Voor een cijferballon tussen de 80 cm en 1 meter betaalt u 7,95 per vulling. Voor alle andere ballonnen kunt u vooraf even contact opnemen voor de prijs.
Leveren jullie ook dezelfde dag?


Wij leveren ook dezelfde dag nog als u dat wenst. Bel, whatsapp, of vul het contact formulier in. Wij helpen u graag met al uw heliumballon en ballon bestellingen en zijn blij dat we voor u klaar kunnen staan!
Zijn jullie ook 'S avonds open?


Jazeker. Zowel voor bezorgen als op ons afhaalpunt. Tot 22 uur. ( in verband met avondklok zijn wij tot 20:30 open)