top of page
Schermafbeelding 2021-02-13 om 12.00.22.

Ons Concept

In lastige tijden worden mensen creatief. Corona deed zijn intrede en net als op vele plekken in de wereld moesten ook wij ons aanpassen. Zo namen wij afscheid van ons pand en ons party verhuurbedrijf.  

 

Maar hoe blijf je een gezonde ondernemer in tijden van een Pandemie en lockdown? Met een beetje durf kom je al heel ver!

 

Wij bedachten een concept dat naadloos aansluit bij deze tijd en we zijn er achtergekomen dat het misschien nog wel beter, leuker, makkelijker, en duurzamer is dan hoe het was! 

Een virtuele winkel met een ophaal punt en alleen lokale levering voor optimale kwaliteit!

Onze winkel heeft plaats gemaakt voor een virtuele plek waar klanten 27/7 en vooral, wanneer ze zelf zin hebben, hun heliumballonnen vanuit huis kunnen bestellen. Zelfs bestellen voor dezelfde dag is mogelijk! 

Om optimale kwaliteit van leveren en klantvriendelijkheid te kunnen bieden, leveren wij alleen lokaal Almere. Hierdoor gaan de ballonnen langer mee en kunnen wij dezelfde dag levering garanderen. Wij bezorgen alle ballonnen persoonlijk aan huis.

Ook hebben wij het gemak van een pick -up point. Hierdoor kunnen onze klanten besparen op bezorgkosten en kan ook de prijs - kwaliteit gewaarborgd blijven. 

bottom of page